אורז אדום עם עוף הכל בסיר אחד
זה ארוחה משגעת ,טעימה בטירוף וקלה להכנה
המצרכים –
בצל גדול פרוס לקוביות
4 חלקי עוף -קילו וחצי בערך
3 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה
מלח
פלפל שחור
2 שיני שום כתוש
3 כוסות אורז
אופן ההכנה –
להזהיב בצל חתוך לקוביות .( שלוש כפות שמן זית )
להוסיף את חלקי העוף ולטגן חמש דק עם מכסה סגור- 5 דק , כל צד.
נוסיף גם את השום.
בקערה נכין את הרוטב נערבב –
5 כוסות מים
3 כפות רסק
כף פפריקה
מלח
פלפל שחור .
את הרוטב יש להוסיף לסיר העוף , ולבשל חצי שעה על אש נמוכה .
שהעוף מוכן נעביר אותו לתבנית מכוסה בנייר אפיה .
ונכניס לתנור 180 על תכנית גריל במשך 10 דק .
לרוטב בסיר , נוסיף 3 כוסות אורז .
נבשל עם מכסה על אש נמוכה, ונוסיף מלח לפי הטעם
במידה וחסר מים נוסיף עוד קצת .
שהעוף מוכן
יש להעביר לסיר עם האורז .להמשיך עוד בישול על אש הכי נמוכה מכוסה , עד שהאורז מוכן
בתאבון