תבשיל אסאדו בתנור בציר בקר וסויה מנה מעלפת לשבת

 

תבשיל של אסאדו ותפוחי אדמה

ציר בקר וסויה

יצא אמאל’ה ואבאלה

שבת שלום❤️

מאת גלית בן אהרון

 

אסאדו עם תפוחי אדמה

ציר בקר סויה וטימין

המצרכים-

להכין משרה של : (לשים בשקית זיפר)

2 כפות שמן זית

2 כפות סויה

כף פפריקה

מלח ופלפל לפי הטעם

2 כפות מלאות של רוטב סילאן

חצי כוס מיץ תפוזים

קילו וחצי אסאדו

5 תפוחי אדמה

2 בצלים

ראש שום

צרור טימין

אופן ההכנה

לשים כל התבלינים והרוטבים בשקית גדולה או בקערה .

לערבב הכל טוב טוב

להוסיף את האסאדו,תפוחי אדמה,בצלים ושום

הכל לתוך השקית זיפר שלנו או לקערה

לערבב ולשים במקרר, לפחות לכמה שעות.

מחממים סיר רחב עם מעט שמן זית.

ואז מתחילים לצרוב קודם את האסאדו  ומוציאים בצד.

אחר כך מוסיפים תפוחי אדמה

בצלים , שום  מוסיפים את הבשר  וטימין .

מוזגים ציר בקר שיכסה את הבשר- או מים

(אפשר גם כוס יין )

מבשלים לפחות שעתיים ואז לתנור עד שמוכן לפחות עוד שעתיים .

לכסות היטב !

יוצא מעדן ❤️❤️❤️❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *