מתכון לחם כוסמין מלא טעים ובריא

 

 

מאת תמר שמלי

 

המצרכים

חצי קילו קמח כוסמין
1 כף שמרים יבשים.
1 כף סוכר.
1 כוס קוואקר מלא גס
1 כוס אגוזים קצוצים – לא חובה
1 כוס חמוציות ללא סוכר-  לא חובה
3 כפות  שמן זית
עד 2 כוסות מים פושרים.
1 כפית גדושה מלח

אופן ההכנה –
ללוש כל החומרים במיקסר כ10 דקות. להתפיח להכפת נפח.

לאחר שעה, להוריד נפח.לחלק בהתאם לתבניות שרוצים .
ללוש שוב ולחלק. להניח בתבנית להרטיב עם מברשת ומים מלמעלה. לפזר בנדיבות גרעיני דלעת,חמניה ושומשום.
להתפיח עד שעולה למעלה. יותר מחצי שעה.
לאפות בתנור חם 200 מעלות  כחצי שעה.
בתיאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *