סלט ירוק מושקע של אולמות אירועים

 

 

Chen Atias

סלט ירוק כמו של אולמות אירועים: הסוד לטעם יוקרתי בבית

יש משהו בסלטים שמגישים באולמות אירועים – הם תמיד נראים יפים, מבריקים, ובעיקר: טעימים בטירוף.

סלט עלים ירוקים פריכים,  ורוטב עשיר בליווי שקדים וחמוציות זו חוויה של טעמים

אז אם תהיתם איך הם מצליחים להכין סלט כזה מושלם, קבלו את הסוד:

זה לא מסובך כמו שזה נראה! המתכון הבא יגלה לכם את הטריקים הקטנים שהופכים סלט ירוק רגיל לסלט מהאגדות,

בדיוק כמו באולמות האירועים הנחשבים.

המצרכים –

צרור סלרי טרי

צרור פטרוזיליה (או כוסברה)

3 בצלים ירוקים

לרוטב –

רבע כוס שמן זית

רבע כוס מיץ לימון טרי

גרידה של הלימון

כפית סילאן

מעט מלח

כף רכז רימונים

כחצי כוס מסמרי שקדים או שקדים פרוסים קלויים

חצי כוס חמוציות

אופן ההכנה –

פורסים דק את הסלרי כולל העלים.

פורסים גם את הפטרוזיליה והבצל הירוק.

מערבבים את הרוטב ושופכים מעל הסלט

מערבבים היטב.

יחד עם חמוציות ושקדים

מתכונים לסלטים שלנו 

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *