מוקפץ ירקות עם נודלס

נורית רבו

מוקפץ ירקות צמחוני עם נודלס

מוקפץ ירקות עם נודלס: ארוחה מהירה,

צבעונית וכיפית לכל המשפחה!

מחפשים פתרון קל, מהיר וטעים לארוחת צהריים או ערב?

מוקפץ ירקות עם נודלס הוא התשובה המושלמת!

המנה הצבעונית הזו, שמגיעה אלינו מהמטבח האסיאתי, משלבת פריכות של ירקות טריים,

רכות של נודלס אהובים ורוטב מתוק-מלוח שפשוט אי אפשר לעמוד בפניו.

תוך דקות ספורות של עבודה תזכו לארוחה משביעה,

בריאה ומלאת טעם,

כזו שתשמח גם ילדים וגם מבוגרים ותשאיר אתכם עם מינימום כלים לשטוף.

המצרכים –

2 בצלים

3 שיני שום

4 גזרים

כמה סוגי פלפל – ירוק ,אדום, צהוב, כתום

כחצי מכל פלפל

4 גבעולי בצל ירוק

חבילת נודלס 250 גרם

7 פטריות טריות

2-3 כפות סויה

2 כפות טריאקי

כף סוכר חום

מלח

פלפל

אפשר צ'ילי חריף

וגם 1-2 כפות רוטב צ'ילי

 

אופן ההכנה –

מחממים ווק או מחבת רחבה ומטגנים במעט שמן את הבצל והשום.

מוסיפים את הירוקות חתוכים למקלות.

מערבבים טוב טוב ומקפיצים כמה דקות

ואז מוסיפים פטריות תיבול ואת הנודלס מקפיצים עוד כמה דקות ומגישים.

אפשר לשלב – טופו מטוגן או רצועות עוף מוקפצות .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *