תשכחו ממסעדות – שווארמה ביתית שתשגע אתכם!

 

תמונה – Gali Levit

שווארמה ביתית: הטעם העסיסי והממכר של המסעדות – עכשיו אצלכם במטבח!

מי לא אוהב שווארמה?

הריח המשכר שעולה מדוכני השווארמה, הבשר העסיסי שנצרב לו בשיפוד מסתובב,

והשילוב המושלם עם הסלטים והרטבים – זו חוויה שקשה לסרב לה.

אבל מה אם נגלה לכם שאפשר לשחזר את הקסם הזה,

עם בשר רך ועסיסי וטעמים עשירים, ממש אצלכם בבית, ובקלות מפתיעה?

המתכון הזה יגלה לכם את כל הסודות להכנת שווארמה ביתית שתשתווה בטעמה למסעדות הטובות ביותר.

תתכוננו לניחוחות מטורפים ולחגיגת טעמים שתשמח כל אחד ואחת!

שיטה קלה ומהירה

המרכיבים-

בערך כ- קילו סטייקים של פרגית

(אם יש חתיכות של שומן כבש זה טוב )

כף קורנפלור

כפית תבלין שווארמה

כפית בהרט או כמון

מלח

פלפל שחור

4 כפות שמן זית

חצי כפית פפריקה

בצל פרוס

אופן ההכנה –

מערבבים את הפרגיות עם השמן והתבלינים.

לוקחים תבנית גודל אינגליש קייק – לא חד פעמית קצת יותר גדולה. משמנים היטב.

מסדרים שכבות של הפרגיות אחד מעל השני – אם יש שומן כבש תשימו בין השכבות ולמעלה קצת.

מכסים בבצל פרוס ומזלפים מעט שמן זית.

מכניסים לתנור 200 מעלות כ- 45 דקות .

מוציאים ומעבירים לקרש חיתוך.

פורסים בעזרת סכין חדה פרוסות דקות דקות

זה מעלףףף

פיתות ,סלטים וחמוצים.

רוצים לקבל עוד מתכונים בטעם של פעם ?

 מצטרפים לווטסאפ כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *