איך להכין ריבת משמש

ענבל גרשון

 

ריבת משמש,מושלמת!
נצלו את העונה לפני שתסתיים אין כמו ריבה ביתית טבעית!

את הריבה אפשר להכין גם עם אפרסקים ,נקטרינות ושזיפים.

 

המצרכים-
1.200 משמש
2 כוסות סוכר שתיה חמה – כחצי קילו

מעט מיץ לימון

 

אופן ההכנה –
לשטוף את המשמשים להוציא את הגרעין לחתוך לחצאים לשים בסיר להוסיף את הסוכר ולימון .

לערבב עד להמסה לערבב וכשמבעבע להנמיך לאש נמוכה .

לכסות את הסיר לבשל בערך שעה לערבב מידי פעם לקראת הסוף לפתוח את המכסה

להגביר קצת את האש לצמצם את הנוזלים לכבות את האש לקרר ולשים בצנצנת מעוקרת

בתאבון בהצלחה!❤️

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

3 תגובות

  1. אמי הכינה את הריבה קצת אחרת
    על 1.2 קג משמש נקי שמה כ900ג סוכר
    כמו כן זמן הבישול היה קצר יותר כחצי שעה בישול על אש חזקה. כל הזמן לערבב. הבדיקה הסופית על צלחת קרה. אם מתגבש אז הכל טוב

  2. איזה תחליף אפשרי לתפקיד הסוכר, לא מבחינת המתיקות , אלא מבחינת המרקם. תודה על המתכון הקל הזה
    סוזן שוש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *