כפיתות – קציצות של סבתא מתכון של פעם

Tal Sheli

 

כפיתות  אלה הקציצות הכי טעימות של סבתא
ומדוע הן כאלה טעימות – כ סבתא שמה בהם את כל מה שיש במקרר
ועם הרבה אהבה נוצרות קציצות הכי טעימות שיש
אפשר כבר לאכול אותן ישר מהטיגון או לבשל אותן ברוטב אדום
המצרכים-
חצי קילו חזה עוף טחון גס
חופנים של פטרוזיליה, שמיר וכוסברה
2 בצלים מגורדים
2 שיני שום כתושות
ביצה
תפוח אדמה מגורד
פלפל שחור
מלח
מעט פלפל אנגלי
מעט אגוז מוסקט
או לשים תבלין קציצות
חצי כפית פפריקה
חופן קמח
אופן ההכנה –
הקציצות – את הבצל המגורד לסחוט היטב .
לערבב ביחד את כל המרכיבים כולל העוף הטחון .
ליצור קציצות עגולות ולטגן משני הצדדים.
הרוטב –
לא חייבים אפשר לאכול כבר ככה. רק מטוגן
לשים בסיר רחב מעט שמן .
לערבב בקערה כף גדושה רסק עגבניות עם 2 כוסות מים,
פלפל שחור מעט מלח ולכתוש שיני שום ולערבב .
לשמן שחומם לשים כף פפריקה ולערבב.  לשפוך את התערובת של הרסק ,
להוסיף קוביות תפוחי אדמה אפשר גם גזר וסלרי.
לסדר את הקציצות ולבשל עד שתפוחי האדמה יתבשלו
ושיישאר קצת רוטב מצומצם.
בהצלחה

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *