סיר קציצות אבוחצירא – נדירות

דקר כהן

 

סיר קציצות אבוחצירא נדירות פשוט הכי טעימות שיש

סיר מתאים לשבת לכל המשפחה

מתכונים לשבת 

המצרכים

לתערובת הקציצות

כ –  700 גרם בשר בקר טחון

בצל גדול מטוגן להזהבה

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
תפו"א מגורד

2 פרוסות לחם רטובות לסחוט 

פפריקה מתוקה

כורכום

פלפל שחור

חצי כפית בהרט

מלח

(ניתן להוסיף חופן של אורז )

בצלחת להכין בלילה- לציפוי 

ביצה

כף רסק

מעט פפריקה

רבע כוס מים לקשקש

וצלחת נוספת  עם סולת

 

אופן ההכנה

ליצור תערובת מכל המרכיבים של הקציצות. לשים במקרר לחצי שעה .

לגלגל הקציצות

לטבול בסולת
ואח"כ בביצה

לטגן את הקציצות 2 דקות מכל צד,להוציא למגש סינון.

 

הכנת הרוטב:

סיר רחב 2 כפות שמן כף פפריקה ,צ'ילי חריף ,6 שיני שום

רבע כפית בהרט ופלפל לבן

מלח, כפית אבקת מרק לפתוח התבלינים .

לסדר הקציצות להוסיף 3 כוסות מים(אפשר להוסיף כף רסק).
מידי פעם ללטף הקציצות עם הרוטב
לבשל 45 דקות אש בינונית, להעביר לתנור 20 דקות אם חסר מים יש להוסיף.
לסיום לפזר שמיר/כוסברה/פטרוזיליה
הקציצות יוצאות מעדן.

 

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *