מוקפץ חזה עוף וירקות ברוטב טריאקי

לאה סבח
חזה עוף מוקפץ עם ירקות
מאת לאה סבח
אין ארוחה קלה יותר מזו
הילדים בבית תכינו להם כזו ארוחה
מתאים גם לשבת

המצרכים –

חצי קילו חזה עוף פרוס לרצועות או קוביות
3 כפות קורנפלור
מעט כורכום
מלח
פלפל שחור
לירקות –
בצל פרוס לרצועות \רבע כרוב רצועות
גמבה אדומה רצועות
גזר
פטריות טריות חופן
חצי כוס טריאקי
תוספת –
נודלס או אטריות מבושלים.

אופן ההכנה –

לערבב את העוף עם קורנפלור ותבלינים .
לטגן במחבת רחבה עם מעט שמן משני צדדים .
להוציא בצד.
באותה מחבת להמשיך ולטגן את רצועות הירקות .
מקפיצים עד שכל הירקות מאבדים מהנפח.
מוסיפים את הטריאקי , מלח פלפל אם יש צורך.
מוסיפים את העוף . עוד כמה דקות להקפיץ יחד ניתן להוסיף טיפה מים .
לסיום נקשט בשומשום קלוי ובצל ירוק
בתאבון
עם נודלס זה טעיםםם

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *