מגולגלות – הבצק הכי מוצלח

מאיה ארביב

לדעתי זה הכי מוצלח

 

המצרכים-
600 גרם קמח
6 כפות אבקת סוכר
שקית אבקת אפייה
130 גרם חמאה ( או מרגרינה או כל תחליף דומה לפרווה ) קרה
כוס וחצי שמן
כוס ורבע מים קרים

קורט מלח

ממרח תמרים

שוקולד

אגוזים

קינמון

אופן ההכנה-

לשים הכל במעבד מזון או מיקסר.

ללוש לבצק אחיד

לתת לנוח למקרר לשעה.
ואז מחלקים ל4
מרדדים כל חלק למלבן .

מורחים כל ממרח שרוצים

מגלגלים לרולדות.
מכניסים למקפיא לשעה

חותכים פרוסות

אפייה 170 מעלות חום עליון ותחתון
ללא טורבו
כחצי שעה

מייצבים במקרר לפניי החיתוך המלא.
אבקת סוכר לקישוט

 

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

 

4 תגובות

  1. מגעיל אותי לקרוא מתכונים בהם מציעים מרגרינה קרדיולוגית העלולה להזיק לבריאות הצורכים אותה🤮

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *