עוגת תפוחים בחושה ומנצחת בכל מצב !

 

Racheli yaari

עוגת התפוחים  המנצחת
עוגת תפוחים בחושה,

כי מתכון מצויין לא מחליפים
עוגת תפוחים אין מצב שמתפספסת הכל בקערה אחת ולתנור

תבנית 24 או 26

המצרכים-
4 תפוחים גדולים
4 ביצים
כוס סוכר
2 כוסות  קמח תופח
3/4 כוס שמן
כפית אבקת קינמון גדושה

סוכר וניל
קורט מלח
חופן  אגוזים קצוצים
חופן  צימוקים

אופן ההכנה
לחמם תנור ל180 מעלות  מראש.

לקלף את התפוחים לחתוך אותם לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף כף סוכר חום ולערבב.

בקערה נפרדת לטרוף את הביצים  והסוכר במשך כמה שניות, להוסיף את שמן, קמח, קינמון לערבב .

להוסיף את התפוחים ולערבב

את האגוזים והצימוקים  גם כן למי שאוהב.

להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה.

להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *