זאת עוגה מצוינת
כולם אוהבים אותה במיוחד הילדים
עוגת וניל קצפת וסוכריות רכה וטעימה
המצרכים –
4 ביצים
כוס סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
2 כוסות קמח
כוס חלב
חצי כוס שמן
קורט מלח
קרם –
2 אריזות שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג
כוס ורבע חלב .
אופן ההכנה –
להקציף ביצים וסוכר יחד לקצף תפוח ובהיר .
להוסיף בהדרגה את החומרים הרטובים ואחר כך היבשים.
לאחר שהבלילה חלקה
למזוג אותה לתבנית בינונית מלבנית 20/28 בערך, או פיירקס
לאפות על 180 מעלות כ- 40 דקות או 50
לאחר צינון
לחלץ את העוגה מהתבנית ,לחתוך לחצי .
קרם –
2 אריזות שמנת מתוקה להקציף עם שקית אינסטנט פודינג וכוס ורבע חלב .
להרטיב את העוגה עם רבע כוס מים מהולה בכפית סוכר וכפית רום
למרוח מחצית מהקצפת לשים את השכבה השנייה ולמרוח עוד מחצית קצפת
לקשט בסוכריות לפני ההגשה.
תגובה אחת
צריך בעצם שתי שקיות אינסטנט פודינג?
עכשיו אני קולטת שאחרי שהכנתי את העוגה ששמתי הבלילה שקית פודינג, צריך גם לקרם.
המתכון כתוב בצורה מאוד מבלבלת….