מוקפץ בקר
המתכון של מורן תורג׳מן
מוקפץ בקר של מסעדות סיניות
מוקפץ נודלס עם ירקות וסינטה
המצרכים –
גמבה אדומה
גמבה צהובה
2 גזרים
2-3 פטריות
רבע כרוב לבן
בצל 1
חצי חבילה נבטים
2 שיני שום
300 גרם סינטה פרוסות דקות (אפשר אנטריקוט או שייטל )
חב' נודלס 200 גרם
רבע כוס רוטב סוייה
מעט טריאקי
רבע כוס רוטב צ'ילי
פלפל שחור
מעט שמן שומשום
שומשום לעיטור
אופן ההכנה-
להקפיץ בנפרד רצועות גמבה צבעונית וגפרורי גזר ולהניח בצד.
רצועות בצל, פטריות טריות, נבטים, כרוב לבן חתך ושום קצוץ.. להניח בצד..
רצועות סינטה לתבל ברוטב סויה ומעט קורנפלור – בווק עם מעט שמן להקפיץ רצועות סינטה .
לאחר מכן , לחבר הכל יחד.
להוסיף נודלס שבושל מראש,
לתבל בפלפל שחור, כפית מרק עוף, רוטב סוייה מתוקה ומעט רוטב סוייה רגילה,
רוטב צ'ילי מתוק, מעט שמן שומשום.
לפזר מעל טיפה שומשום..