מוקפץ בקר של מסעדות סיניות

מורן תורג'מן
מוקפץ בקר
המתכון של מורן תורג׳מן
מוקפץ בקר של מסעדות סיניות
מוקפץ נודלס עם ירקות וסינטה
המצרכים – 
גמבה אדומה
גמבה צהובה
2 גזרים
2-3 פטריות
רבע כרוב לבן
בצל 1
חצי חבילה נבטים
2 שיני שום
300 גרם סינטה פרוסות דקות (אפשר אנטריקוט או שייטל )
חב' נודלס 200 גרם
רבע כוס רוטב סוייה
מעט טריאקי
רבע כוס רוטב צ'ילי
פלפל שחור
מעט שמן שומשום
שומשום לעיטור
אופן ההכנה-
להקפיץ בנפרד רצועות גמבה צבעונית וגפרורי גזר ולהניח בצד.
רצועות בצל, פטריות טריות, נבטים, כרוב לבן חתך ושום קצוץ.. להניח בצד..
רצועות סינטה לתבל ברוטב סויה ומעט קורנפלור – בווק עם מעט שמן להקפיץ רצועות סינטה .
לאחר מכן , לחבר הכל יחד.
להוסיף נודלס שבושל מראש,
לתבל בפלפל שחור, כפית מרק עוף, רוטב סוייה מתוקה ומעט רוטב סוייה רגילה,
רוטב צ'ילי מתוק, מעט שמן שומשום.
לפזר מעל טיפה שומשום..

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *