עוגיות פריכות במילוי פרג

 

תמימה רסין

עוגיות פריכות במילוי פרג

איזה עוגייה מיוחדת וטעימה

לאוהבי הפרג

 

עוגיות פרג חלומיות: פריכות, מתוקות ובלתי נשכחות!

יש משהו בניחוח ובטעם של פרג שפשוט משגע את כולם.

הוא עשיר, מתוק, מיוחד, והוא הופך כל מאפה לחוויה בלתי נשכחת.

עוגיות פרג הן קלאסיקה של ממש – עם פריכות עדינה שמתפצחת בפה,

מילוי עשיר וממכר, וטעם שיזכיר לכם את המאפים הטובים ביותר של סבתא.

אם אתם מחפשים דרך קלה וכיפית להכין עוגיות שיפתיעו את בלוטות הטעם וישאירו את כולם עם חיוך ורצון לעוד,

המתכון הזה מיועד לכם!

תתכוננו להתמכר.

 

מתכון חלומי

המצרכים-
לבצק פריך:
3 כוסות קמח
שקית א.אפיה
200 גרם חמאה קרה,חתוכה לקוביות.
גביע שמנת חמוצה
כפית תמצית וניל.

מילוי –

כוס סוכר

כוס מים או חלב

200 גרם פרג טחון טרי

50 גרם חמאה

קליפה מגוררת מלימון שלם 

אופן ההכנה –

הבצק –

נשים במעבד מזון חמאה וקמח נעבד לפירורים נוסיף את השאר
ונעבד מעט רק עד שמתאחד.
נשטח מעט,ונעטוף בניילון נצמד.
נשים במקרר.
נכין מילוי פרג-
בסיר קטן על הגז,נשים כוס סוכר וכוס מים.נביא לרתיחה.
נוסיף 200 גרם פרג טחון טרי(רק מחנויות תבלינים),

נבשל על להבה נמוכה,עד שהנוזלים נספגים.
נכבה אש,נוסיף 50 גרם חמאה,

וקליפה מגורדת מלימון אחד,נערבב ונצנן היטב במקרר עדיף.

נחמם תנור ל180 מעלות.
נכין תבנית תנור עם נייר אפייה.
נחלק את הבצק ל- 3 חלקים.
על משטח מקומח, נרדד כל חלק לעלה.
נמרח עליו שליש מהמלית ונגלגל לרולדה.
נעביר לתבנית.כך עם 2 העלים הנוספים.
נאפה בערך 30 דקות, עד קבלת צבע זהוב.
נקרר, ונחתוך לפרוסות של 2 ס"מ
ולסיום, נפדר באבקת סוכר

 

 

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *