מתכון היסטרי לבגט ללא לישה

Meirav Dahan

בגט ללא לישה: המתכון הקל שכבש את הרשת!

האם אתם חולמים על בגט פריך, אוורירי, עם קראסט זהוב וריח משכר של מאפייה ביתית,

אבל חוששים מלישה ארוכה ומורכבת?

הגיע הזמן שתכירו את המתכון שהפך ללהיט עולמי וכבש את הרשת – בגט ללא לישה!

כן, קראתם נכון. עם מינימום מאמץ וזמן עבודה בפועל,

תוכלו להכין לחם צרפתי אותנטי ומושלם,

כזה שיפתיע אתכם ואת אורחיכם בטעמו ובמרקמו.

כל מה שצריך זה קצת סבלנות (והמתכון הנכון!),

והריח המשגע של בגט טרי ימלא את המטבח שלכם.

בגטים מושלמים ♥️
המצרכים – 
חצי קילו קמח לחם או פיצה
 כפית שמרים
 כפית סילאן
2 כפיות מלח
11/2 כוסות מים
אופן ההכנה –
להכניס הכל לקערה ולערבב עם כף עץ עד לאיחוד
לכסות עם ניילון נצמד ולהניח לילה שלם לתפיחה.
למחרת בבוקר לקמח עם הרבה קמח את המשטח להוריד את הבצק לאחד אותו ממש בעדינות כדי לא לשבור את התפיחה.
לחלק ל 3 כל חלק למתוח וללחוץ למלבן ארוך ואז לקפל משני הצדדים פנימה לצורה של הבגט.
להניח בתבנית
עם סכין חדה לחרוץ חריצים
ולתנור שחומם מראש ל250 מעלות 25 דקות
בהצלחה ♥️

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *