הסוד לשניצל של השפים

 

Shiran Hadad
אז השפים מגלים את הסודות
מכינים תערובת של תבלינים עם ביצים מתובלת
ובעיקר עם מלח כדי שחזה העוף יקבל את כל הטעמים ולא יהיה חסר טעם לאחר הטיגון
התערובת גם מרככת את העוף וכך יוצא השניצל המושלם
המצרכים –
קילו פילו עוף או חזה עוף פרוס יפה ולא דק
לתערובת –
2 ביצים
כף מיונז
כף חרדל
מלח כפית
פפריקה או גריל עוף
מעט שום גבישי
לציפוי –
פירורי לחם מאיכות טובה
שומשום
אופן ההכנה –
לערבב את תערובת הביצים .
להכניס לתוכה את נתחי העוף ולעטוף .
לשים לילה במקרר או לפחות שעה שעתיים.
לטגן כמובן עם שמן עמוק וחם , כך השניצלים סופגים פחות שמן
יצא מ ע ו ל ה

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

מתכונים עם עוף 

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *