אז השפים מגלים את הסודות
מכינים תערובת של תבלינים עם ביצים מתובלת
ובעיקר עם מלח כדי שחזה העוף יקבל את כל הטעמים ולא יהיה חסר טעם לאחר הטיגון
התערובת גם מרככת את העוף וכך יוצא השניצל המושלם
המצרכים –
קילו פילו עוף או חזה עוף פרוס יפה ולא דק
לתערובת –
2 ביצים
כף מיונז
כף חרדל
מלח כפית
פפריקה או גריל עוף
מעט שום גבישי
לציפוי –
פירורי לחם מאיכות טובה
שומשום
אופן ההכנה –
לערבב את תערובת הביצים .
להכניס לתוכה את נתחי העוף ולעטוף .
לשים לילה במקרר או לפחות שעה שעתיים.
לטגן כמובן עם שמן עמוק וחם , כך השניצלים סופגים פחות שמן
יצא מ ע ו ל ה
4 תגובות
מתכון טוב, אין צורך לצפות בקמח?
אין צורך
אלופים
תודה