מתכון קל לאורז עם פול – סיר צמחוני מלא בטעמים

Adina Batash
אורז עם פול וכוסברה
סיר צמחוני מלא טעם
עדינה בטש
המצרכים –
בערך כחצי חבילה סנפרוסט של פול
4 שיני שום
חופן כוסברה או פטרוזיליה או שמיר
מלח
פלפל אפשר מרק עוף
כוס אורז
אופן ההכנה –
לחמם בסיר מעט שמן זית או רגיל .
לשים את הפול וגם  עם 4 שיני שום כתוש.
מוסיפים גם את הירק ומכסים 10 דקות על אש נמוכה .
לאדות ולערבב שלא ישרף.
לאחר מכן להוסיף מים רותחים עד מעל הפול ותבלינים ולבשל עד שהפול מתרכך.
אחר כך להוסיף אורז שטוף היטב ועוד חופן של ירק .
אם חבר מים להוסיף עוד כוס או יותר שיכסה את התבשיל.
לסגור עם מכסה ועל אש קטנה עד שכל המים מתאדים והאורז מוכן .

מתכונים מהמטבח הצמחוני 

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

2 תגובות

  1. שלום לכם.
    תודה על היוזמה אנחנו מיתענגים על התבשילים תענוג פיזי ונוסטלגי.המתכונים ברורים ומדויקים והתוצאות מדהימות.
    שוב יישר כח ממני מזל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *