אורז עם פול וכוסברה
סיר צמחוני מלא טעם
עדינה בטש
המצרכים –
בערך כחצי חבילה סנפרוסט של פול
4 שיני שום
חופן כוסברה או פטרוזיליה או שמיר
מלח
פלפל אפשר מרק עוף
כוס אורז
אופן ההכנה –
לחמם בסיר מעט שמן זית או רגיל .
לשים את הפול וגם עם 4 שיני שום כתוש.
מוסיפים גם את הירק ומכסים 10 דקות על אש נמוכה .
לאדות ולערבב שלא ישרף.
לאחר מכן להוסיף מים רותחים עד מעל הפול ותבלינים ולבשל עד שהפול מתרכך.
אחר כך להוסיף אורז שטוף היטב ועוד חופן של ירק .
אם חבר מים להוסיף עוד כוס או יותר שיכסה את התבשיל.
לסגור עם מכסה ועל אש קטנה עד שכל המים מתאדים והאורז מוכן .
2 תגובות
שלום לכם.
תודה על היוזמה אנחנו מיתענגים על התבשילים תענוג פיזי ונוסטלגי.המתכונים ברורים ומדויקים והתוצאות מדהימות.
שוב יישר כח ממני מזל
איזה כיף – תודה מזל