עוגת שכבות ביסקוויט שוקולד וניל בדיוק לחום הגדול

 

אתי אדר אבו

עוגת שכבות קייצית ללא אפייה

היא פשוט קלה ונהדרת

 

מתכון של רויטל בן חמו

עוגות ביסקוויטים 

המצרכים –

שרוול וחצי של ביסקוויטים פתי בר שבורים

100 גרם חמאה מומסת

כוס חלב

200 גרם שוקולד מריר

למוס וניל-

שמנת וחצי מתוקה

חצי כוס חלב

אינסטנט פודינג בטעם וניל

למוס שוקולד-

שמנת וחצי מתוקה

חצי כוס חלב

אינסטנט פודינג בטעם  שוקולד

אופן ההכנה –

להמיס חמאה שוקולד וחלב בחימום נמוך בסיר קטן .

לאחר שהכל נמס

לשפוך על הביסקוויטים השבורים  בקערה ולערבב טוב.

להדק לתחתית תבנית 24 עגולה קפיצית

להכין קרם וניל – להקציף הכל יחד לקצפת אחידה .

לשים מעל הביסקויטים ולהכניס למקפיא

לאחר שעה להכין את הקרם שוקולד להקציף יחד הכל .

לשים מעל הקרם הלבן .

להקפיא שוב.

את העוגה להגיש כשהיא חצי קפואה אפשר לחתוך לפרוסות .

זה כמו עוגת גלידה

מעולה לימי הקיץ החמים

 

רוצים לקבל עוד מתכונים של פעם

לנייד ???

הצטרפו עוד היום לקבוצת הווטסאפ שלנו !!!

לוחצים כאן 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *