עוגת פרי קיצית נפלאה
עוגת פירות קיץ: פשוטה, טעימה ומרעננת שכולם משתגעים עליה!
הקיץ כבר כאן, ואיתו השפע המרהיב של פירות העונה – מתוקים, עסיסיים וצבעוניים.
מה יכול להיות טוב יותר מאשר לשלב את כל הטוב הזה בקינוח קליל, מרענן ופשוט להכנה, כזה שיגרום לכולם להתפעל?
עוגת פירות קיץ זו היא בדיוק מה שאתם צריכים:
היא לא דורשת כישורי אפייה מיוחדים,
מכינים אותה בקלות ובזריזות, והתוצאה הסופית היא עוגה יפהפייה,
עסיסית וכל כך טעימה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
תתכוננו למחמאות ולבקשות למתכון!
איריס משה
המצרכים-
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
מיץ מחצי לימון
כוס וחצי קמח
שקיק אבקת אפיה
שקיק סוכר וניל
6 יחידות פרי שאוהבים או כל פרי קיצי שיש בבית ,נקטרינות ,אפרסק שזיפים אם הפרי גדול שימו 4 יחידות .
ממליצה שזיפים לאוהבי חמוץ מתוק .
אופן ההכנה –
לפרוס את הפירות לפלחים דקים לפזר 2 כפות סוכר רצוי חום לא חייב אפשר גם לבן
כפית קינמון לערבב בקערה להניח בצד
לטרוף את הביצים בקערה אחרת
עם הסוכר וסוכר הווניל להוסיף שמן לערבב
מיץ לימון ואז קמח ואפיה . לערבב היטב .
לצקת לתבנית 24 משומנת
ואז לסדר יפה את הפרי מלמעלה וכן חלקו ישקע וזה בסדר לפעמים כל הפרי שוקע .
לאפות 180 מעלות עד הזהבה יפה לבדוק בעזרת קיסם שהעוגה אפויה 

עוגה קלה וטעימה מאוד .
אפשר להוסיף מעט צימוקים ואגוזים או רק פרי
גם עם פירות יער
לאפות על 180 מעלות כ- 40-50 דקות לבדוק שאפוי טוב במרכז העוגה .