מתכון למטבוחה טעימה אמיתית בלי קיצורי דרך !

מאיה בוטראשווילי

 

זה מתכון מעולה למטבוחה כמו שצריכה להיות בלי קיצורי דרך טעימה טעימה

 

מאיה בוטראשווילי

 

קילו או קצת יותר עגבניות

כחצי ראש שום כתוש

כף פפריקה מתוקה

2 פלפלים ירוקים חריפים או יותר

חצי כפית סוכר

מלח

אופן ההכנה –

את העגבניות צריך לקלף אז נשים במים רותחים ולאחר מכן הן יתקלפו בקלות.

לאחר הקילוף לחתוך קוביות .

לחמם בסיר עם מעט שמן זית את עגבניות ולתת להן להתבשל כחצי שעה.

להוסיף שום,מלח ,סוכר  ופלפל ירוק חתוך דק.

להמשיך לבשל אש נמוכה , ממש כמו ריבה הרבה זמן עד שהנוזלים מצטמצמים, לערבב כל פעם.

את הפפריקה מוסיפים מערבבים עם קצת שמן ומוסיפים לקראת סוף הבישול.

תרצו להצטרף לקבוצת מתכונים של פעם ?

הווטסאפ כאן להצטרפות 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *