דג מרלוזה מטוגן בטמפורה מתובלת

Pirhia Avitan

 

מתכון לדג מטוגן מרלוזה או פילה בקלה
אין מי שלא אוהב
זה יוצא כמו פיש אנד צ'יפס
המצרכים-
קילו דג מרלוזה או בקלה להפשיר
מלח
חומץ
צלחת עם קמח
צלחת שניה –
פטרוזיליה קצוצה
מלח
כפית מרק עוף
פלפל שחור
מעט כורכום
2 ביצים
אופן ההכנה –
את הדגים משרים במים עם חומץ ומלח גס לחצי שעה .
שוטפים ומייבשים.היטב.
טובלים בצלחת עם הקמח .
אחר כך בצלחת עם הביצים המתובלות.
מחממים שמן ומטגנים משני הצדדים .
בתאבון😍

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *