מתכון לעוגת פרג נדירה עם סוד לרכות – שלא תרצו להפסיק לאכול ממנה

גילה גילנ

 

עוגת פרג נדירה לא תרצו להפסיק לאכול ממנה

עוגת פרג פשוט מהממת ממש אלוהית

 

המצרכים-

6 ביצים

כוס ורבע סוכר
כוס וחצי פרג טחון
כוס וחצי קוקוס
כוס וחצי קמח

שקית וחצי א.אפיה
כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים

אופן ההכנה –

נקציף ביצים וסוכר עד שמתקבל קצף תפוח ממש

נוריד וננמיך את פעולת המיקסר . ,נוסיף בהדרגה את כל החומרים נערבב היטב לאיחוד כל החומרים.
נעביר לתבנית אנידייז אנג'ל עם חור או סיר פלא 26
האפייה על 170 מעלות
כ 40 דקות או עד שהעוגה יציבה .

והסוד שלי לרכות –
אחרי שהעוגה מוכנה ויוצאת מהתנור
אני עוטפת מסביב נייר אפיה
וסוגרת עם ניילון כובע .

למי שאין אפשר ניילון נצמד זאת כדי לשמור את האדים בעוגה שתישאר רכה.
כשהיא מתקררת אפשר לפזר שוקולד מומס
או להשאיר ככה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *