עוגת פרג נדירה לא תרצו להפסיק לאכול ממנה
עוגת פרג פשוט מהממת ממש אלוהית
המצרכים-
6 ביצים
כוס ורבע סוכר
כוס וחצי פרג טחון
כוס וחצי קוקוס
כוס וחצי קמח
שקית וחצי א.אפיה
כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
אופן ההכנה –
נקציף ביצים וסוכר עד שמתקבל קצף תפוח ממש
נוריד וננמיך את פעולת המיקסר . ,נוסיף בהדרגה את כל החומרים נערבב היטב לאיחוד כל החומרים.
נעביר לתבנית אנידייז אנג'ל עם חור או סיר פלא 26
האפייה על 170 מעלות
כ 40 דקות או עד שהעוגה יציבה .
והסוד שלי לרכות –
אחרי שהעוגה מוכנה ויוצאת מהתנור
אני עוטפת מסביב נייר אפיה
וסוגרת עם ניילון כובע .
למי שאין אפשר ניילון נצמד זאת כדי לשמור את האדים בעוגה שתישאר רכה.
כשהיא מתקררת אפשר לפזר שוקולד מומס
או להשאיר ככה