זה מתכון מנצח לפתיתים שהילדים אוהבים
חן תורג'מן
המצרכים –
כחצי שקית פתיתים
חצי כפית מכל תבלין –
פפריקה
כמון
שום גבישי
פלפל שחור /צ'ילי
מלח לפי טעם
כף וחצי רסק
אופן ההכנה –
מחממים שמן בסיר – אפשר להוסיף גם בצל מטוגן.
מוסיפים תבלינים ורסק .
מערבבים קצת ומוסיפים את הפתיתים
כל כוס פתיתים 2 כוסות מים.
מביאים לרתיחה ומעבירים לאש נמוכה לבישול של כ- 10 דקות עד שכל המים מצטמצמים.
לפני ההגשה לפחות 10 דקות מנוחה .