מתכון מנצח לפתיתים אדומים שהילדים מאוד אוהבים

חן תורג'מן

זה מתכון מנצח לפתיתים שהילדים אוהבים

 

חן תורג'מן

 

המצרכים – 

כחצי שקית פתיתים

חצי כפית מכל תבלין –

פפריקה

כמון

שום גבישי

פלפל שחור /צ'ילי

מלח לפי טעם

כף וחצי רסק

אופן ההכנה –

מחממים שמן בסיר – אפשר להוסיף גם בצל מטוגן.

מוסיפים תבלינים ורסק .

מערבבים קצת ומוסיפים את הפתיתים

כל כוס פתיתים 2 כוסות מים.

מביאים לרתיחה ומעבירים לאש נמוכה לבישול של כ- 10 דקות עד שכל המים מצטמצמים.

לפני ההגשה לפחות 10 דקות מנוחה .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *