פטריות ממולאות בירק.
צמחוני טעים ומתאים לתשעה באב
המצרכים –
פטריות גדולות פורטבלו
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור בצל ירוק
מעט נענע
בצל
חופן גרעיני חמניה
חופן גרעיני דלעת
מלח
פלפל שחור
מיץ לימון
שמן זית
חומץ בלסמי
אופן ההכנה –
לקצוץ כוסברה, פטרוזיליה נענע בצל ירוק לטגן בצל קצוץ.
להוסיף על כל הירק הקצוץ את הבצל הקצוץ המטוגן, לטגן גרעיני חמניה וגרעיני דלעת, להוסיף לתערובת ולתבל במלח פלפל לימון שמן.
לערבב הכל ,
לקחת את פטריות פורטבלו – קונים אותם בתפזורת.
לחתוך את רגלי הפטריות, להוסיף אותם גם לתערובת , לנקות בפנים, ולמלא את הפטריות בתערובת הירק. לזלף חומץ בלסמי ומיץ לימון.
להכניס לתנור עד שמשחים .
כרבע שעה