פרשקי ממולא גבינה
ל15
יחידות.
מתכון גאורגי
של חני
המצרכים –
500 גרם קמח
1כף שמרים
כף סוכר
ביצה
כוס וחצי מים פושרים
1/4 כוס שמן
כפית מלח
מילוי גבינה-
גבינת טוב טעם
גבינת חמד
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 ביצה
1כף קמח
לערבב ביחד
אופן ההכנה –
לשים בקערה מיקסר את המצרכים וללוש לבצק דביק מעט.
למרוח כף שמן מעל
לכסות ולהתפיח כשעה.
להוריד נפח .
לחלק לכדורים קטנים לגלגל במעט קמח.
להתחיל עם הכדור הראשון
לפתוח לעיגול על משטח מקומח.
אני פותחת עם הידיים שמה במרכז לרוחב מילוי.
סוגרת בצביטה מתקבלת סירה.
את הקצוות מעט מהדקת מסובבת על התפר מגלגלת מעט.
לטגן בשמן חצי עמוק. כמו סופגניות
אפשר גם לאפות .
מילוי גבינה:
1גבינת טוב טעם
1גבינת חמד
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 ביצה
1כף קמח
לערבב ביחד.
מי שרוצה אפשר גם
מילוי תפוחי אדמה:
לבשל תפוחי אדמה ולמעוך לפירה.
לטגן בצל גדול להזהבה מלאה.
להוסיף לפירה להוסיף מלח ופלפל שחור לערבב.
לקרר לפני מילוי.
בהצלחה חני