פריך ונמס בפה – סהרוני שקדים העוגיות הכי מסוכנות !

 

Adi Yehezkel Teplov

פריך ונמס בפה – סהרוני שקדים העוגיות הכי מסוכנות !

ראו הוזהרתם – אי אפשר להפסיק לאכול אותם

 

סהרוני שקדים נמסים לתוך הפה

המצרכים –

200 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
שקית סוכר וניל
גרידה מלימון
2 כפות חלב או שמנת מתוקה
2 כוסות קמח שקדים (200 גרם)
4 כפות קורנפלור
כפית אבקת אפייה
כוס וחצי קמח
קורט מלח
אופן ההכנה –
אפשר להכין במעבד או מיקסר.
להקרים את החמאה עם אבקת הסוכר .
להוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים.
לאחר שהבצק אחיד להוציא מהמיקסר.
לעטוף ולשים בקירור שעה.
לגלגל סהרונים ולהניח לנייר אפייה – (או להכין עם תבנית סיליקון בצורת סהרונים )
אופים על 170 מעלות כ- 20 דקות
לאחר אפייה לפזר אבקת סוכר

לרכישת תבנית סהרונים מסיליקון

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *