עוגת בננות ושוקולד צ'יפס

Noam Paryente

 

מתכון לעוגת בננות ושוקולד ציפס:
מצרכים ל 2 אינגליש קייק לא גדולות בינוני .
או תבנית 22 עגולה .
המצרכים – 
3  בננות רכות,
ביצה
חצי כוס סוכר חום דמררה או רגיל
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס שמן
1 כוס קמח תופח או כוס קמח וכפית אבקת אפייה (5 גרם אבקת אפייה)
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 חבילת שוקולד מריר קצוץ או שוקולד צ'יפס מריר (50 גרם)
אופן הכנה-
 מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מועכים את הבננות בעזרת מזלג.
לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים הרטובים ומערבבים עד לאיחוד.
מנפים פנימה את הקמח התופח, הסודה לשתייה והשוקולד הקצוץ ומערבבים מעט
. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 30 דקות
עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש עם פירורים לחים עליו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *