מתכון לעוגת בננות ושוקולד ציפס:
מצרכים ל 2 אינגליש קייק לא גדולות בינוני .
או תבנית 22 עגולה .
המצרכים –
3 בננות רכות,
ביצה
חצי כוס סוכר חום דמררה או רגיל
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס שמן
1 כוס קמח תופח או כוס קמח וכפית אבקת אפייה (5 גרם אבקת אפייה)
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 חבילת שוקולד מריר קצוץ או שוקולד צ'יפס מריר (50 גרם)
אופן הכנה-
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מועכים את הבננות בעזרת מזלג.
לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים הרטובים ומערבבים עד לאיחוד.
מנפים פנימה את הקמח התופח, הסודה לשתייה והשוקולד הקצוץ ומערבבים מעט
. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 30 דקות
עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש עם פירורים לחים עליו