קציצות עוף מתכון מנצח פיקנטי וטעים אש

אילנית כרבי

 

קציצות עוף ברוטב פיקנטי- אילנית כרבי
המצרכים – 
לתערובת הקציצות;
קילו חזה עוף טחון
2 בצלים
שום
תפוח אדמה בינוני
2 ביצים
3 כפות פרורי לחם
מלח ופלפל שחור – ניתן להוסיף כוסברה אני אישית לא הוספתי
רוטב-
2 בצלים
כף טריאקי
כף דבש
כף מרק עוף
כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה –
קציצות – קוצצים בצל ותפוח אדמה וסוחטים .
מערבבים יחד הכל לתערובת חלקה.
יוצרים כדורים בגודל קציצה  ומטגנים בשמן עמוק.
לרוטב: מטגנים 2 בצלים לקירמול טוב ,
נוסיף כף רוטב טריאקי וכף דבש ,
נוסיף כף מרק עוף, כפית כורכום , מעט פפריקה ופלפל שחור גרוס ,
נוסיף כחצי כוס מים רותחים ,
נבשל על אש קטנה כדי שהבצל ימשיך להפריש נוזלים והרוטב יעשה סמיך,
נוסיף את הקציצות וטיפונת מים כמו בתמונה ונבשל לכעשרים דקות על אש נמוכה.
בתאבון.
מעדן אמיתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *