עוגת תפוזים הכי טעימה והכי פשוטה
אביבה איפרגן
המצרכים –
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
גרידה מתפוז
3/4 כוס מיץ תפוזים
1/3 כוס שמן
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
שקית וניל
קורט מלח
אופן ההכנה –
להקציף במיקסר את החלבונים עם חצי מהסוכר.
בקערה שניה מערבבים את הסוכר עם גרידה של התפוז.
מוסיפים חלמונים מיץ, שמן, מוסיפים לקערת המיקסר ומערבבים מוסיפים את הקמח עם אבקת אפייה ווניל .
מערבבים היטב בעדינות.
מעבירים לתבניות אינגליש
אפייה 170 מעלות
בערך חצי שעה או 40 דקות עד שיציב.
בסוף אפשר להרטיב במייפל או מיץ מורתח עם מעט סוכר