מקרוד זו העוגייה שאצלנו מכינים בחגים
הא טעימה ושווה
המצרכים –
קילו סולת
חצי כוס קמח
קורט מלח
חצי כפית אבקת אפייה
כוס שמן חמים
2 כוסות מים רותחים
למילוי –
תמרים בוואקום
ממרח תמרים
קינמון
לסירופ-
3 כוסות סוכר
כוס מים
מיץ מלימון
אופן ההכנה –
שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים לבצק .
מחלקים את הבצק ל- 4
מגלגלים את התמרים בוואקום ל4 נקניקים
מרדדים את הבצק למלבן
מורחים ממרח תמרים ושמים את הנקניק בקצה של הבצק
מפזרים קצת קינמון ומגלגלים לרולדה.
חותכים לפרוסות .
בשלב זה או שמטגנים את פרוסות הרולדה או שאופים .
לאחר מכן טובלים בסירופ.