מקרוד לחגים – עוגיות סולת ותמרים

רוחמה לוי

 

 

מקרוד זו העוגייה שאצלנו מכינים בחגים

הא טעימה ושווה

 

המצרכים –

קילו סולת

חצי כוס קמח

קורט מלח

חצי כפית אבקת אפייה

כוס שמן חמים

2 כוסות מים רותחים

למילוי –

תמרים בוואקום

ממרח תמרים

קינמון

לסירופ-

3 כוסות סוכר

כוס מים

מיץ מלימון

 

אופן ההכנה –

שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים לבצק .

מחלקים את הבצק ל- 4

מגלגלים את התמרים בוואקום ל4 נקניקים

מרדדים את הבצק למלבן

 

מורחים ממרח תמרים ושמים את הנקניק בקצה של הבצק

מפזרים קצת קינמון ומגלגלים לרולדה.

חותכים לפרוסות .

בשלב זה או שמטגנים את פרוסות הרולדה או שאופים .

לאחר מכן טובלים בסירופ.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *