לביבות כרישה הלביבה שכולם מכינים לחגים
גם בפסח גם בראש השנה
ראש השנה הכרישה היא חלק מהברכות של החג
זה תמיד חובה בשולחן
המצרכים-
2 כרשות גדולות
2 תפוחי אדמה מבושלים.
מלח
פלפל שחור
חצי כפית כמון
2 ביצים
4 כפות קמח מצה /פירורי לחם
אופן הכנה –
נבשל את הכרישות חתוכות במים עד שיתרככו.
נרסק תפוחי אדמה וגם נקצוץ את הכרישה אחרי סינון וקירור.
נוסיף את שאר המצרכים ונערבב.
ניתן לתערובת לנוח כשעה.
נטגן בשמן עמוק לביבות שמנמנות
נניח על נייר סופג
נסדר יפה בצלחת הגשה