סיגרים במילוי אגוזים
מתכון – שרה יוסף
המצרכים-
בצק
200 גרם מזולה או חמאה
1 שמנת צמחית או מתוקה (250 מ״ל)
2 חלמונים
קורט מלח
2 סוכר וניל
1/4 כוס אבקת סוכר
1/4 כוס קונפלור
4 כוסות קמח רגיל
(כוס חד פעמי שתיה חמה )
מילוי –
2 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כפית קינמון
2 וחצי כוסות אגוזי מלך טחונים
אופן ההכנה –
לשים בקערה את מרכיבי הבצק וללוש לקבלת בצק רך ונעים
לעטוף בניילון ולהכניס למקרר לשעה אפשר יותר
הכנת המילוי
לשים הכל בקערה ולערבב היטב
ההכנה
לחלק את הבצק ל6 כדורים
לרדד בין 2 ניירות אפיה מקומח מעט ולדד דק
לחלק למשולשים לשים בקצה מילוי לגלגל לסיגר
להניח בתבנית על נייר אפיה
ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות צריך לבדוק
כשמוכן לפזר מעל אבקת סוכר
בהצלחה רבה