קציצות לכל מטרה

 

אלה קציצות מעולות שמכינים בכמות גדולה לכל מטרה – לבישול בכל רוטב – טיגון או כל מאכל

מכינים כמות גדולה , מחלקים למנות ומקפיאים .

פעם אחת עובדים וחוסכים זמן ובלאגן במטבח

הילה לביא
מלאי קציצות מחולקות למנות
בכל פעם מפשירים מנה, מבשלים ברוטב עם ירק (אפונה, שעועית, במיה, פול, שומר, כרובית),
מוסיפים אורז ויש ארוחה חמה ומזינה.
קיצור דרך שווה במיוחד.
המתכון והרעיון לקציצות- של הילה לביא
זה לקילו בשר אבל כמובן שאני מכינה יותר
המצרכים –
קילו בשר – בקר או לערבב עם הודו אדום (אפשר עוף)
כפית או כף פפריקה – לפי טעם
כפית או כף תבלין קציצות (בהרט)
כפית מלח
כפית פלפל שחור
חצי צרור פטרוזיליה – לא חובה
בצל גדול מגורד
כף שמן
אופן ההכנה –
נשים את כל המצרכים בקערה ונערבב היטב .
ניצור כדורים לגודל הרצוי .
נשים בתבניות
נעטוף היטב ונקפיא
.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *