רולדת גבינה טעימה!
את העוגה אני תמיד מכינה יום קודם ואופה יום אחרי.
מפשירה במקרר בצק שמרים עלים מוכן של מעדנות.
המצרכים-
בצק עלים שמרים להפשיר
למלית-
חצי קילו גבינה לבנה
1 חלמון
חצי כוס סוכר
כף וחצי אינסטנט וניל
מערבבת הכל יחד
אופן ההכנה –
פותחת את הבצק ומניחה על משטח מקומח – נייר אפייה.
מניחה במרכז את המלית ובקצוות חותכת לפסים.
סוגרת רצועה מעל רצועה .
מתפיחה חצי שעה עם מגבת דקה מעל.
מברישה חלמון ומפזרת מעט שומשום.
לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמזהיב יפה חשוב שתהיה לזה אפייה טובה גם מבפנים.
מקררת מעט ובוזקת אבקת סוכר.
בהצלחה!