מרק עדשים כתומות מרק בריאות במרקם משגע!😍🥰
מתכון למרק: הילה אלמוזנינו
המצרכים-
בצל גדול
עגבניה מגורדת עבה
גזר מגורד דק
קישוא מגורד דק
2 שיני שום כתושות
כוס עדשים כתומות
כ – 3 כוסות מים (תלוי בסמיכות שרוצים) אפשר להוסיף ולהוריד מכמות המים.
תבלינים
חוויאג׳ מרק כף
כפית מרק עוף
כפית מלח
מעט פלפל שחור
להוסיף סלרי חתוך / פטרוזיליה / כוסברה .
אופן ההכנה –
אני משרה את העדשים הכתומות כחצי שעה בקערת מים .
מטגנים בצל בשמן עד להשחמה
מוסיפים את העגבניה הבצל השום והקישוא מערבבים .
מוסיפים את התבלינים והירק ומערבבים.
מוסיפים את המים מביאים להרתחה ומוסיפים את העדשים ונותנים למרק להתבשל עד למרקם הרצויה על אש נמוכה-בינונית
מרק מנחם וטעים במיוחד
בתאבון