עוגת נטו תפוחים עם מעט סוכר ומעט קמח

עוגת תפוחים שכולה רק תפוחים בלי הרבה סוכר וקמח

מאת ויקטוריה ליפשיץ

המצרכים

10 תפוחי עץ גדולים מסוג פניק ליידי

קלופים וחתוכים לקוביות או פרוסות

3 ביצים

2 כפות סוכר

100 מ"ל חלב

20 גר חמאה מומסת

כפית מחית וניל

6 כפות קמח

שקית אבקת אפייה

קורט מלח

אופן ההכנה

מקציפים את הביצים עם הסוכר.

לאחר שמתקבל קצץ תפוח,

מוסיפים את שאר המצרכים.

מערבבים לבלילה אחידה ומוסיפים את התפוחים. מערבבים טוב.

מעבירים לתבנית אינגלישקייק משומנת  ודוחסים עם כף.

אופים בתנור 180 טורבו מעלות כ 50 דקות עד שאפוי טוב.

בתאבון

לא משמין וטעים

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *