מתכון לפסטלות – לביבות תפוחי אדמה

לאה אטיאס

מתכון לפסטלות – תפוחי אדמה מבית אמא

 

המצרכים – 

6 תפוחי אדמה
רבע כוס פירורי לחם
חצי כפית אבקת אפיה.
4 ביצים
8 עלי פטרוזיליה קצוצים
 בצל לבן קצוץ או בצל ירוק
2 שיני שום כתוש
חצי כפית כרכום
כף שטוחה מלח
קורט פלפל שחור (לא חייב)
כמון או בהרט
אופן הכנה-
לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה במים עד לריכוך. לסנן ולקרר.
לקלף הקליפה.
למעוך את תפוחי האדמה
להוסיף את הפטרוזיליה, בצל, שום כתוש פירורי הלחם וכל התבלינים יחד לעיסה. ליצור קציצות שטוחות
לטגן בשמן חם ועמוק.
עד להזהבה.
ב ה צ ל ח ה ובתיאבון🫶

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *