סלט חצילים קלוי בטעם אש: המתכון המושלם למרקם מעושן וממכר!
מאת תקוה ססי
המצרכים –
2 חצילים
חופן גדול של עלי פטרוזיליה קצוצה
גמבה אדומה
מלח
מיץ מלימון טרי
פלפל שחור
מעט שמן זית
אופן ההכנה –
לשרוף את החצילים על אש גלויה
אני שמה על אש לא גבוהה מאוד וכל פעם הופכת צד
לאחר מכן לתת להתקרר ולקלוף.
לשים במסננת להגיר נוזלים
לקצוץ טוב טוב עם סכין חדה.
להוסיף את הגמבה קצוצה קטן קטן
פטרוזיליה ,תבלינים ומיץ לימון
ניתן להוסיף שן שום כתושה למי שאוהב .