רכה ועסיסית – עוגת אלפחורס נדירה !

Liliya Kastner Gohshtein

 

עוגת אלפחורס ממש נדירה

 

 

מתכון לפי נועם זיגדון 

 

 

המרכיבים- 

3 ביצים

כוס שמן

כוס סוכר

גביע שמנת חמוצה

שקית אינסטנט פודינג וניל

חצי כוס קוקוס

כוס וחצי קמח

שקית אבקת אפייה

ריבת חלב

 

אופן ההכנה –

נקציף ביצים עם סוכר .

לאחר מכן נוסיף בהדרגה את כל החומרים (חוץ מריבת חלב )

נערבב לתערובת אחידה

נעביר לתבנית עגולה עם חור 22-24 נזלף קצת ריבת חלב וקוקוס

נאפה 170 מעלות כ- 40-50 דקות

לאחר שהעוגה מוכנה נזלף את ריבת החלב מעל לפי טעם

 

2 תגובות

  1. עוגת ריבת חלב לא הצליחה פעמים שמתי הכל כמו שכתוב האם את יכולה להגיד לי מה קרה?בחוץ היתה נהדרת בפנים לא נאפתה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *