
המצרכים –
2 חבילות ביסקוויטים
לטבול בכוס חלב וכף קפה שממיסים אותו בכף מים רותחים.
לקרם :
500 גרם גבינה לבנה
1 שמנת מתוקה להקצפה 250 מ"ל
שקית אבקת סוכר אפשר להפחית מעט אם לא רוצים מתוק מדיי.
60 גרם פודינג וניל
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה –
את הקרם – להקציף את הכל היטב.
לטבול את הביסקוויטים להניח על תבנית מלבנית ,
לשים מעל קרם ועוד פעם ביסקוויטים ועוד פעם קרם וככה עד שנגמר הביסקוויטים.
להכניס להקפאה קצרה.
ציפוי –
להמיס
ב- 250 מ"ל שמנת מתוקה
200 שוקולד מריר
 
								