
המתכון למוס שוקולד שהיו מגישים בקפולסקי של פעם
המצרכים –
6 ביצים להפריד
3/4 כוס סוכר
אינסטנט פודינג שוקולד
לקרם –
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט שוקולד
ציפוי –
100 גרם שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
להקציף חלבונים עם סוכר
להוסיף חלמונים ואת אינסטנט שוקולד.
למזוג את התערובת לתבנית מלבנית קטנה
להכניס לתנור 180 מעלות כ- 30 דקות.
לאחר שהבצק מתקרר מכינים קרם
מקציפים שמנת חלב ואינסטנט.
מצפים את העוגה
לאחר מכן מכינים גנאש ממיסים שוקולד בשמנת חמה ושופכים מעל הקרם.
מכניסים למקרר.