מוס שוקולד כמו בקפולסקי

 

חני
המתכון למוס שוקולד שהיו מגישים בקפולסקי של פעם
המצרכים –
6 ביצים להפריד
3/4 כוס סוכר
אינסטנט פודינג שוקולד
לקרם –
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט שוקולד
ציפוי –
100 גרם שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
להקציף חלבונים עם סוכר
להוסיף חלמונים ואת אינסטנט שוקולד.
למזוג את התערובת לתבנית מלבנית קטנה
להכניס לתנור 180 מעלות כ- 30 דקות.
לאחר שהבצק מתקרר מכינים קרם
מקציפים שמנת חלב ואינסטנט.
מצפים את העוגה
לאחר מכן מכינים גנאש ממיסים שוקולד בשמנת חמה ושופכים מעל הקרם.
מכניסים  למקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *