סהרוני אגוזים ממכרים

שרה אנה צור

סהרוני אגוזים

המתכון של אילנה טל

המצרכים –

 

200 גרם חמאה/מחמאה לפרווה

100 גרם אבקת סוכר

כף פודינג וניל או שקית סוכר וניל

4 כפות מיץ תפוזים

כוס וחצי אגוזים או שקדים טחונים אפשר גם לערבב

2 כוסות קמח תופח

אופן ההכנה –

במיקסר וו גיטרה

לערבב חמאה ואבקת סוכר למרקם משחתי.

מוסיפים תמצית וניל ומיץ תפוזים מוסיפים אגוזים ובסוף קמח.

המרקם טיפה דביק.

מחלקים ל 6 כדורים

יוצרים מכל כדור נחש ומשטחים מעט

בעזרת כוס או חותכן עגול קורצים צורות סהרונים

מחממים מראש תנור ל 180 מעלות

ואופים עד הזהבה.

מיד כשמוציאים מפזרים אבקת סוכר  .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *