
סהרוני אגוזים
המתכון של אילנה טל
המצרכים –
200 גרם חמאה/מחמאה לפרווה
100 גרם אבקת סוכר
כף פודינג וניל או שקית סוכר וניל
4 כפות מיץ תפוזים
כוס וחצי אגוזים או שקדים טחונים אפשר גם לערבב
2 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה –
במיקסר וו גיטרה
לערבב חמאה ואבקת סוכר למרקם משחתי.
מוסיפים תמצית וניל ומיץ תפוזים מוסיפים אגוזים ובסוף קמח.
המרקם טיפה דביק.
מחלקים ל 6 כדורים
יוצרים מכל כדור נחש ומשטחים מעט
בעזרת כוס או חותכן עגול קורצים צורות סהרונים
מחממים מראש תנור ל 180 מעלות
ואופים עד הזהבה.
מיד כשמוציאים מפזרים אבקת סוכר .
 
								