
העוגיות של סבתא שלי אסתר ז״ל היו העוגיות הכי טעימות בעולם!
קלות להכנה
והכי חשוב בטעם של פעם 

עוגיות מרוקאיות לתה של סבתא אסתר
מאת – לירז אלאלוף
המצרכים –
3 שקיות סוכר וניל
2 שקיות אבקת אפייה
3 וחצי כוסות קמח
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
200 גרם חמאה או מרגרינה ניתן להשתמש ב 3/4 כוס שמן.
קורט מלח
אופן ההכנה –
לערבב ביצים + סוכר +  וניל+ חמאה או מרגרינה או נטורינה
טוב טוב.
להוסיף
את כל שאר המרכיבים. עד לבצק אחיד.
לתת לבצק מנוחה קצרה.
לגלגל כעכים או סהרונים
לאפות בתנור 170 מעלות לכ – 20  דקות או עד שזהוב .
אפשר להוסיף שומשום או קוקוס
או לצפות בשברי שקדים
 
								