
עוגת שוקולד טעימה שתמיד מצליחה
המצרכים –
4 ביצים בטמפ' החדר
כוס סוכר
כפית רום
125 מ"ל שמנת מתוקה (חצי קופסה)
כוס שמן
כוס שוקולית
2 כפות קקאו מנופה
כוס קמח תופח מנופה
אופן ההכנה –
להקציף 10 דק ביצים סוכר ,להוריד מהירות ולהוסיף שמן ,שמנת ,רום, ובסוף יבשים (שמוסיפים קמח לא לערבב הרבה)
בסוף עם לקקן לערבב עד שיש בועות והכל חלק.
לאפות בתבנית אינגליש קייק ברזל (גדולה ) או 24 עגולה עם נייר אפיה ולאפות 175 כ – 45 דק עד שהקיסם יוצא נקי
לתת מנוחה
לציפוי:
לחמם 100 גרם שוקולד מריר איכותי ו125 שמנת מתוקה במיקרו בפולסים
לשפוך על העוגה ולפזר כל מה שרוצים
קוקוס/שוקולד/סוכריות/