
לחמניות גבינה וזיתים. – מתכון של אילנה לוי
המצרכים-
3 כוסות קמח תופח
3 ביצים
250 גר' גבינת קוטג'
250 גר' גבינת חמד
250 גר' גבינה צפתית
250 גר' גבינת לבנה
250 גר' גבינה צהובה קופסה טבעות זיתים
רבע כוס מים
אופן ההכנה –
לגרד ת כל הגבינות הקשות .
לערבב יחד את כל המצרכים היטב ולהוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט מגורד.
בעזרת ידיים רטובות ליצור עיגולים ולהניח על נייר אפיה משומן קלות,
לפזר שומשום, לרסס מעל במעט שמן ולאפות ב 180 מעלות כ- 30-25 דקות.
בהצלחה.
 
								