
קובה אליפות
מתכון מאת מעיין
המצרכים –
למעטפת – 4 כוסות סולת
1 וחצי מים פושרים
5 כפות שמן
מעט מלח
מערבבים ומניחים בצד.
למילוי –
חצי קילו בשר טחון
בצל
בהרט
כמון
כוסברה
למרק-
4 סלקים
רבע צרור סלרי
מרק עוף
בהרט
כמון
2 לימונים סחוטים
מלח
צ'ילי חריף
2 כפות סוכר
אופן ההכנה –
מילוי הבשר – מטגנים בצל ומוסיפים בשר טיגון קל מוסיפים תבלינים .
מקררים.
מרק – 4 סלקים חתוכים סלייסים או קוביות + 2 סלקים מגורדים כולל המים שלהם!
לבשל בסיר מרק עם מים וכף שמן  להוסיף סלרי עלים לימון ,סוכר והתבלינים.
**
ברגע שהמילוי מתקרר מגלגלים את הקובות וזורקים למרק ל 20 דק.

במידה ומדובר בבשר ,סיסקה למילוי, מבשלים כמה שעות על הגז רק במים רותחים (4 שעות),
בעת סיום הבישולים טוחנים אותו בפולסים עם התבלינים שצויינו למעלה. 


 
								