איך מכינים קרם פטיסייר

 

Shira Lee Shachar

איך מכינים קרם פטיסייר מדוייק שהוא בסיס לכמה עוגות

ולמילוי

המצרכים –

6 חלמונים – 120 גרם

120 גרם סוכר

חצי ליטר חלב

כפית מחית וניל או 3 סוכר וניל

50 גרם קורנפלור

50 גרם חמאה

אופן ההכנה –

מחממים את החלב עם הוניל וחלק מהסוכר . מורידים מהאש.

טורפים בעזרת מטריפה את החלמונים עם הסוכר .

מוסיפים קורנפלור וטורפים עד שאין גושים והכל חלק.

לוקחים עם מצקת ובעדינות שופכים כל פעם קצת מהחלב החם לתערובת .

מערבבים ואז מחזירים לסיר . ממשיכים בבישול תוך כדי ערבוב עם מטרפה כל הזמן עד שנוצר קרם.

מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה .

מקררים ומאחסנים במקרר .

 

 

עם קרם פטיסייר יש מלא אפשרויות שימוש
הכנת –
קרמשניט (מילפיי)
פאי פירות ופטיסייר- בצק פריך במילוי הקרם ומעליו פירות
קינוחי כוסות
מילוי ל –פחזניות עם קרם דיפלומט- הקצפה של שמנת מתוקה ולערבב עם הפטיסייר

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *